INTO CLOUD BACKUP

Binnen INTO Cloud wordt gebruik gemaakt van Veeam Backup™. In combinatie met VMware biedt Veeam Backup™ tal van mogelijkheden voor backup van virtuele omgevingen. Veeam Backup™ biedt veel meer dan alleen back-up: deze oplossing maakt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens mogelijk.

Backups worden steeds bewaard in de twee data centers. Door de geografische spreiding biedt dit optimale zekerheid over de beschikbaarheid van uw backup data in geval van een echte disaster op één van de sites.

 

 

 

 

 

Snel herstel

Veeam Backup & Replication™ biedt bliksemsnel, betrouwbaar herstel van complete VM's, afzonderlijke bestanden en applicatie-items met zeer lage RTO's (Recovery Time Objectives) .

  • Herstel van volledige VM's binnen enkele minuten
  • Herstel van afzonderlijke bestanden met Instant File-Level Recovery.
  • Herstel van Microsoft Exchange en Microsoft SharePoint
  • Herstel van complete Microsoft SQL Server-database en Microsoft Active Directory-objecten
 

SureBackup

Met SureBackup® wordt de herstelbaarheid van elke backup en elke virtuele machine (VM) automatisch geverifieerd, elke keer opnieuw. SureBackup start VM's automatisch in een geïsoleerde Virtual Lab-omgeving, voert een aantal tests uit en verzendt een statusrapport naar uw postvak, zodat u weet dat uw VM's op elk moment kunnen worden hersteld.

Om te controleren of een VM-back-up kan worden hersteld, gaat SureBackup als volgt te werk:

  • De VM wordt, rechtstreeks vanaf het backup-bestand, automatisch opgestart in een geïsoleerde omgeving, waardoor u de uren bespaart die nodig zijn om het volledig VM-herstel uit te voeren zoals bij de concurrerende oplossingen
  • Er wordt een reeks tests uitgevoerd op de VM (zoals heartbeat, netwerk- en applicatiestatus)
  • De VM wordt uitgeschakeld
  • Er wordt een rapport gemaakt over de status van de VM-back-up

De toegang tot de VM is alleen-lezen en wijzigingen worden verwijderd als dit proces is voltooid.